Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Golden Bell Qest

Golden Bell Qest

Golden Bell Qest - Jocuri Aventuri

jocuri aventuri jocuri aventuri tari

5
Votat de 47 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Golden Bell Qest este un joc din categoria jocuri Aventuri. Exploreaza o lume plina de aventuri in competitie cu alti jucatori si descopera care este misterul clopotelului de aur din Orient.

Instructiuni despre Golden Bell Qest din categoria jocuri Aventuri

Foloseste SAGETILE ca sa te deplasezi, SAGEATA SUS ca sa faci salt sau te misti cu mouse-ul si click stanga ca sa faci salt. Obiectivul tau este sa parcurgi traseul activand fiecare clopotel din joc. Activeaza si floricelele pentru a face un punctaj cat mai mare.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Golden Bell Qest

este frumos jocul

Mie imi place jocul numai ca la inceput cand ajungeam la nivelul 5 ma lasam ca eram sigura ca nu pot trece dar intr-o zi am incercat si in ziua accea am ajuns pana la 9 dar de aici nu mai pot continua nu pot sa termin nivelul 9 :Dva urez noroc ca sa treceti de el .mltumesc:)

pt cei care nu reusesc sa sara a doua panta la niv 1: alergati pana la mijlog si sariti ^^

ce greu niv 10 :O

super dragutz jocul :X

Prosthh` nasphaaaaaaa `:@@:@:@:@:@:@ pff

este frumos,dar este cam greu totusi sunt la nivelul 6

eu nu inteleg,de ce toti zic ca sunt noi,sa viziteze pagina,sa intre in grupuri si cui ii pasa cn e primul?!? Jocul e Tare PS:Daca nu va place nu mai comentati!

l-am terminat cine vrea opini cum lam trecut sa intre pe pagina mea si sa intrebe la ce lvl nu intelege o sa va raspund cu placere

alergi lasfarsit sar

1
2 3 4