Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Sonic Earth

Sonic Earth

Sonic Earth - Jocuri Aventuri

jocuri aventuri download jocuri aventura jocuri aventura si actiune jocuri de aventura 2010

5
Votat de 95 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Te misti cu SAGETILE si te transformi in sfera distrugatoare sau faci salt cu tasta SPACE. Ai doua personaje: Vasil si Vera. Vera se poate transforma in pasare daca apesi de doua ori tasta SPACE. Obiectivul tau este sa colectezi stelutele, sa treci de obstacole, sa te feresti de pericole si sa termini traseul. Dupa ce ai dat click pe START GAME potciteste mai mult.i sa alegi optiunea MAIN GAME sau TIME TRIAL.

Instructiuni despre Sonic Earth din categoria jocuri Aventuri

Te misti cu SAGETILE si te transformi in sfera distrugatoare sau faci salt cu tasta SPACE. Ai doua personaje: Vasil si Vera. Vera se poate transforma in pasare daca apesi de doua ori tasta SPACE. Obiectivul tau este sa colectezi stelutele, sa treci de obstacole, sa te feresti de pericole si sa termini traseul. Dupa ce ai dat click pe START GAME poti sa alegi optiunea MAIN GAME sau TIME TRIAL.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Sonic Earth

Auziti fetelor care va credeti destepte ! Sa stiti ca fiecare este dupa gustul lui ! Daca ii place , ii place , daca nu , nu ! Asa ca nu va mai bagati ! Eu nu am nimic cu voi ! Dar incercati sa ignoratii unele treburi ! Si sper ca nu va-ti suparat ! Bafta la celelate jocuri !

este exact acelas cu sonic, dar alte culori

foarte naaaaaaaaaaaaaaspaaaaaaaaaaaaaaaaa aa

jocul asta nu e naspa,voi vreti doar sa imbracati papusi si sa dati cu piciorul in minge mai puneti-va mintea la contributie ;) (si larisa_skumpa_frumoasa te-ai dat cumva cu capul de tastatura???)

cam naspaa:(

no yddjuhuyfuuseyuydf kkkgjjtyujfhjhhfhgh ughngjhegjhj djhhgbhhtsghvgtsfsyghfbhsdtfhjjZas dfghkljdfufkjwefkji

Asa si asa..

naspaaaaaaaaaaaaaa

doar pentru ca nu este cel mai fain joc nu trebuie sa l insultati. va spun eu un joc fain de strategie cu oameni care se transforma in barci si bombe nucleare se numeste rise of nations . se cumpara doar din magazine.

nu-i foarte naspa sau nasol

1
2 3