Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Swords Saga

Swords Saga

Swords Saga - Jocuri Aventuri

jocuri aventuri jocuri de aventura cu nivele jocuri noi de aventura jocuri de aventura 2010

5
Votat de 106 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Aventuri

Foloseste tastele W, A, S, D pentru a te deplasa, tasta K pentrtu salt, tasta U pentru a lovi si a ridica ceva de pe jos, tasta J pentru a lovi cu sabia si tasta I pentru a arunca cu arme(tepuse, sageti, stelute). Fii atent la combinatiile de taste care pot aparea in timpul jocului pentru lovituri speciale. Cu tasta H intri in staus si poti face upciteste mai mult.grade la erou cu experianta acumulata si il inarmezi cu ceea ce a colectat.

Instructiuni despre Swords Saga din categoria jocuri Aventuri

Foloseste tastele W, A, S, D pentru a te deplasa, tasta K pentrtu salt, tasta U pentru a lovi si a ridica ceva de pe jos, tasta J pentru a lovi cu sabia si tasta I pentru a arunca cu arme(tepuse, sageti, stelute). Fii atent la combinatiile de taste care pot aparea in timpul jocului pentru lovituri speciale. Cu tasta H intri in staus si poti face upgrade la erou cu experianta acumulata si il inarmezi cu ceea ce a colectat.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Swords Saga

E fain

lam terminat chiar e usor dar trebuie sa fi atent la fiecare pas pe care il faci

NU-MI MERGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cool lam terminat

ba al 2 bosss e belea nu pot sa trec de elLLLLLLLLLLLl

tareeeeeeee

sooper

numi mergeeeee

nu merge

aM Pierdut la ultimu boss:((( ala cu paru gri:((

1
2 3 4