Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Batman Heat Night

Batman Heat Night

Batman Heat Night - Jocuri Actiune

jocuri actiune si aventura download jocuri actiune jocuri actiune drama totala jocuri actiune noi

5
Votat de 92 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Actiune

Apasa butonul SKIP pentru a incepe jocul. Foloseste SAGETILE pentru a te deplasa, loveste cu tasta A, arunca cu bumerangul cu tasta S, tasta SPACE pentru a te catara(arunci bumerangul cu sfoara) si tasta C sa schimbi super eroul. Elimina batausii care iti ies in cale, elibereaza-l pe Sageata Verde (Green Arrow) si gaseste-l pe piratul spatial Kanjaciteste mai mult.r Ro.

Instructiuni despre Batman Heat Night din categoria jocuri Actiune

Apasa butonul SKIP pentru a incepe jocul. Foloseste SAGETILE pentru a te deplasa, loveste cu tasta A, arunca cu bumerangul cu tasta S, tasta SPACE pentru a te catara(arunci bumerangul cu sfoara) si tasta C sa schimbi super eroul. Elimina batausii care iti ies in cale, elibereaza-l pe Sageata Verde (Green Arrow) si gaseste-l pe piratul spatial Kanjar Ro.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Batman Heat Night

cred mai mult de jumatate mai am ca sa termin nivelul sau jocul

va invit in grupul meu :::Prieteni pe Viata::: .O sa ma inscriu si eu in al vostru

LA MINE SE BLOCHEAZA DUPA CE OMOR PLANTA

plictisitor....

oribil

am ajuns la lv 5 2560 puncte

cel mai naspa dintre naspi

naspa

Buna am infintat un nou Grup pe nume Club Penguin RO. Saptamanal se vor pune 10 intrebari! Cine raspunde corect la cel putin 7 va primi un cont de membru! Se vor oganiza teme pe clopotei! in cursul saptamani!

Naspa !

1
2 3