Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Ben10 Street Fight

Ben10 Street Fight

Ben10 Street Fight - Jocuri Actiune

jocuri actiune si aventura jocuri cu ben 10 jocuri cu monstri jocuri cu lupte jocuri batai

5
Votat de 18 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Actiune

Te deplasezi cu SAGETILE. Lovesti cu tasta Z si tasta X si cu tasta SPACE folosesti abilitatea speciala cand bara rosie e plina. Cand ai destule resurse dai click pe cos sa faci upgrade supereroului. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site dciteste mai mult.ecat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Ben10 Street Fight din categoria jocuri Actiune

Te deplasezi cu SAGETILE. Lovesti cu tasta Z si tasta X si cu tasta SPACE folosesti abilitatea speciala cand bara rosie e plina. Cand ai destule resurse dai click pe cos sa faci upgrade supereroului. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Ben10 Street Fight