Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Super Heroes Challenge

Super Heroes Challenge

Super Heroes Challenge - Jocuri Logica

jocuri cultura generala copii jocuri cu intrebari pentru copii jocuri scooby doo jocuri cu ben 10 jocuri teste

5
Votat de 186 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Foloseste mouse-ul si dai click pe varianta castigatoare sau muta varianta corecta pe personaj tinand apasat pe butonul de la mouse. Uneori trebuie sa gasesti 5 diferentele dintre imagini. Dai click pe aceste diferente! Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa intelegi intrebarea. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site siciteste mai mult. sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Super Heroes Challenge din categoria jocuri Logica

Foloseste mouse-ul si dai click pe varianta castigatoare sau muta varianta corecta pe personaj tinand apasat pe butonul de la mouse. Uneori trebuie sa gasesti 5 diferentele dintre imagini. Dai click pe aceste diferente! Trebuie sa ai notiuni elementare de limba engleza ca sa intelegi intrebarea. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Super Heroes Challenge

1250

1250

1240

1170

890

1147

750

1030

1020

1199

1
2 3 4 5