Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Toon Drag

Toon Drag

Toon Drag - Jocuri Cu Masini

jocuri curse masini jocuri cu spongebob jocuri cu ben 10 jocuri simpson jocuri desene animate

5
Votat de 71 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Cu Masini

Apasa tasta SPACE pentru accelereatie si SAGEATA SUS pentru a schimba vitezele. Schimba viteza atunci cand acul de pe cadran ajunge in portiunea rosie. Daca nu schimbi la timp viteza cadranul se va face rosu intermintent si masina va exploda. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pciteste mai mult.e un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Toon Drag din categoria jocuri Cu Masini

Apasa tasta SPACE pentru accelereatie si SAGEATA SUS pentru a schimba vitezele. Schimba viteza atunci cand acul de pe cadran ajunge in portiunea rosie. Daca nu schimbi la timp viteza cadranul se va face rosu intermintent si masina va exploda. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Toon Drag