Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Barbie Fabulous Facial Makeover

Barbie Fabulous Facial Makeover

Barbie Fabulous Facial Makeover - Jocuri Barbie

jocuri cu barbie jocuri fete jocuri spa jocuri makeover jocuri noi clopotel

5
Votat de 15 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Barbie

Foloseste mouse-ul si dai click stanga pentru a actiona. Ca sa alegi machiajul si tinuta dai click pe fiecare categorie si apoi click pe optiunea dorita. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea penciteste mai mult.tru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Barbie Fabulous Facial Makeover din categoria jocuri Barbie

Foloseste mouse-ul si dai click stanga pentru a actiona. Ca sa alegi machiajul si tinuta dai click pe fiecare categorie si apoi click pe optiunea dorita. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Barbie Fabulous Facial Makeover