Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Fairy Costumes

Fairy Costumes

Fairy Costumes - Jocuri Barbie

jocuri cu barbie jocuri barbie noi 2011 jocuri barbie dres up jocuri barbie dressup

5
Votat de 8 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Barbie

Fairy Costumes este un joc din categoria jocuri Barbie. Zana Florilor se pregateste de calatorie si are nevoie de sfatul tau in legatura cu tinuta si look-ul.

Instructiuni despre Fairy Costumes din categoria jocuri Barbie

Foloseste mouse-ul si dai click stanga pe fiecare categorie si alege ce iti place.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Fairy Costumes

AJUTOR! E PERSONAJUL NEGATIV SAU PERSONAJUL MLASTINII??? MUZICA E ASURZITOARE! HELP!!! HILFE!!!! AJUTOR!!!! AIUTARMI!!!!!!!! GROAZNIC!!! (infarct)

ATENTIUNE NATIUNE!!! Am deosebita placere sa anunt invitatia i grupul meu World In Colors.Este un grup pentru toti in care vorbim despre toate:animale,vedete ETC...Acum nu suntem multi membrii,vom fi mai multi cu timpul si cu ajutorul vostru.Vom fi un grup activ,grupl e la inceput deci e bine pentru ca nu veti rata nimic.Avem multe surprize...Concursuri cu premii,temutze,activitati,cutia surbrzelor ETC...dar:$restul aflati in grup.Sper sa va inscrieti si nu veti regreta!Veniti sa va uitati daca va place.Aruncati o parere!Daca va place inscrieti-va,dar poate nu o sa va placa pt.ca daca nu esti membr nu ai cum sa afli prea multe si suntem putini membri,dar Va rog inscrieti-va,nu aveti ce pierde!

Imi place jocul , e interesant . Si melodia imi place de asemenea.

va rog inscrietiva in grupul meu I_Love_Horses si fan club Fan_Hannah_Montana va rog nu e frumos sa refuzi

1