Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - 8 Ball Champion

8 Ball Champion

8 Ball Champion - Jocuri Biliard

jocuri cu biliard biliard jocuri jocuri snooker biliard jocuri cu biliard gratis jocuri noi biliard

5
Votat de 94 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Biliard

In acest joc vom folosi mouse-ul ca sa asezam directia. Ca sa lovesti bila cu tacul dai click pe tac, tine apasat pe buton si misca de mouse pentru a regla directia, apoi departezi/apropii cursorul pentru intensitatea loviturii (vezi in bara de forta - albastru). Sunt doua feluri de bile (jumatati si pline) dupa ce bagi o bila esti obligat sa joci citeste mai mult.cu acel fel. Ca sa castigi trebuie sa bagi bila neagra dar nu inainte de a termina restul tau de bile.

Instructiuni despre 8 Ball Champion din categoria jocuri Biliard

In acest joc vom folosi mouse-ul ca sa asezam directia. Ca sa lovesti bila cu tacul dai click pe tac, tine apasat pe buton si misca de mouse pentru a regla directia, apoi departezi/apropii cursorul pentru intensitatea loviturii (vezi in bara de forta - albastru). Sunt doua feluri de bile (jumatati si pline) dupa ce bagi o bila esti obligat sa joci cu acel fel. Ca sa castigi trebuie sa bagi bila neagra dar nu inainte de a termina restul tau de bile.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre 8 Ball Champion

5880

6080 prima tura=))^_^

La prima tura am avut scorul de 5850 puncte.~Sunteti cu totii invitati in grupul meu Distractie si nimic altceva!Va astept cu mare drag!

scuzati-ma era 5880------Prima tura

9880

va invit pe toti in grupul The World Of Paranormal

1