Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Shocking Snooker

Shocking Snooker

Shocking Snooker - Jocuri Biliard

jocuri cu biliard jocuri snooker biliard jocuri biliard snooker jocuri pool biliard

5
Votat de 157 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Biliard

Foloseste mouse-ul ca sa reglezi directia si forta loviturii. Dai click atunci cand vrei sa lovesti bila. Posteaza pe forum scorul tau si pana unde ai ajuns! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspundereaciteste mai mult. pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Shocking Snooker din categoria jocuri Biliard

Foloseste mouse-ul ca sa reglezi directia si forta loviturii. Dai click atunci cand vrei sa lovesti bila. Posteaza pe forum scorul tau si pana unde ai ajuns! Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Shocking Snooker

prostesc.

Frumos orsicat nota 8

1