Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - 3D Logic

3D Logic

3D Logic - Jocuri Logica

jocuri logice online jocuri cu bile logice jocuri logice 2010

5
Votat de 358 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

3D Logic este un joc din categoria jocuri Logica. Ai un cub si trebuie sa formezi niste trasee intre culorile de pe el, cu cat avansezi jocul devine mai greu.

Instructiuni despre 3D Logic din categoria jocuri Logica

Se joaca cu ajutorul mouse-ului, cand misti de el cubul se roteste. Obiectivul tau este sa formezi trasee intre culorile de pe el si pentru asta trebuie sa faci click pe patratelele colorate si apoi click pe spatile gri pentru a aplica culoarea selectata, zonele negre ale cubului nu merg colorate.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre 3D Logic

nu pot sa trec de nivelul 16

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee frumo............................. ............................!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1111

NU POT TRECE DE NIVELUL 17

"ele-elena(nu pot trece de 195" :)))

Lam Termina :D

Vad ca va cam doare copul sal rezorvati ;) Am gasit ceva de youtube sper sa va ajute din pacate am gasit doar 16-22 Nu va lasati inselati de culorile alea sunt culori diferite ;)

eu nu pot trece de lvl 7

nu pot trece de 195

Era asa de usor la 7 :)) am ajuns la 16 pana akm ;) Si nu mai ziceti ce porcarie si dastea va ofticati doar pt ca nu sunteti inteligenti ca sa jucati acest joc !!

Am ajuns la nivelul 16 :D..si nu mai pot sa trec.

1
2 3 4 5