Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Battleship War

Battleship War

Battleship War - Jocuri Logica

jocuri cu logica jocuri perspicacitate si logica jocuri clopotel logica

5
Votat de 42 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa asezi unitatile de lupta cat mai strategic incat sa pacalesti adversarul atunci cand va trage cu rachete. Aseaza vapoarele pe apa cu mouse-ul tinad apasat pe butonul din stanga. Ca sa pozitionezi vaporul pe orizontala sau verticala aseaza-l in EDITOR si dai click pe sageata intoarsa. Nu uitaciteste mai mult. sa folosesti in timpul luptei si abiliatatile AIR STRIKE (la 100 de puncte) sau RADAR (la 300 de puncte) in momentul cand vor fi active.

Instructiuni despre Battleship War din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa asezi unitatile de lupta cat mai strategic incat sa pacalesti adversarul atunci cand va trage cu rachete. Aseaza vapoarele pe apa cu mouse-ul tinad apasat pe butonul din stanga. Ca sa pozitionezi vaporul pe orizontala sau verticala aseaza-l in EDITOR si dai click pe sageata intoarsa. Nu uita sa folosesti in timpul luptei si abiliatatile AIR STRIKE (la 100 de puncte) sau RADAR (la 300 de puncte) in momentul cand vor fi active.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Battleship War

slabi is acei cu care joc

andrei-56879;sunt de acord cu tn.

domosuzy am reusit na 22.678

tare

Stupid,cand vad al comentarii 1,2,3,4.....

misto joc

depaseste-ma daca poti...loc1

20,970

soper jocu

4

1
2