Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Blob Wars

Blob Wars

Blob Wars - Jocuri Logica

jocuri cu bile logice jocuri cu logica jocuri perspicacitate si logica jocuri gandire logica jocuri inteligenta si logica

5
Votat de 26 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Blob Wars este un joc din categoria jocuri Logica. Joaca acest joc de logica pe mutari aseamanator cu sahul si foloseste-te de cartile de joc ca sa faci cele mai bune mutari pentru a elimina adversarul din joc.

Instructiuni despre Blob Wars din categoria jocuri Logica

In acest joc folosim mouse-ul. Obiectivul tau este sa elimini picaturile albastre de pe tabla de joc. Jocul este pe mutari. Foloseste cartile de joc ca sa muti si sa elimini picaturile. Dupa ce ai terminat cartile trebuie sa dai END TURN ca sa mute si adversarul. Ai grija sa nu fie eliminate picaturile tale. Urmareste tutorialul.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Blob Wars

tare

dragutel

Dragut joc

si nu e chiar asa fain jocul....2 stelute:S

ba voi sunteti idioti?aici tre sa scrieti parerea despre joc nu primu si al doilea.tivaia esti nesi:|.de parca ii pasa cuiva cine e primu sau al doilea.daca esti primu ai sansa sa dai sfat celorlaltii jucatori.

2

prima

1