Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Dream Pet Link

Dream Pet Link

Dream Pet Link - Jocuri Logica

jocuri logice mahjong jocuri puzzle cu animale jocuri puzzle mahjong jocuri puzzle cu animale salbatice jocuri mahjong

5
Votat de 713 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Se joaca cu ajutorul mouse-ului, click pe un animalut si apoi click pe perechea lui pentru a fi scos de pe tabla. Intre cele doua animale trebuie sa se poata forma un drum cu maxim doua colturi, daca linia are mai multe colturi imaginile vor ramane pe tabla. Obiectivul tau este unesti perechile inainte ca timpul sa expire. Este posibil ca jocul sa citeste mai mult.se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Dream Pet Link din categoria jocuri Logica

Se joaca cu ajutorul mouse-ului, click pe un animalut si apoi click pe perechea lui pentru a fi scos de pe tabla. Intre cele doua animale trebuie sa se poata forma un drum cu maxim doua colturi, daca linia are mai multe colturi imaginile vor ramane pe tabla. Obiectivul tau este unesti perechile inainte ca timpul sa expire. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Dream Pet Link

9820

9152 level 9 X( ce ma oftic ca nu l-am putut terminaa X_X

NASOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e super

7520 :D level 7 ;;)

7168 level 7 :D

5068

Frumos.

super plictisitor!

nu prea e de copii mari mai de graba pt cei d gradi

1
2 3 4 5