Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Jamaican Dominoes

Jamaican Dominoes

Jamaican Dominoes - Jocuri Logica

jocuri logice gratis jocuri logice 2012 jocuri cuburi logice jocuri logice adulti jocuri noi logice

5
Votat de 29 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Ca sa alegi piesa de domino dai click pe ea si apoi click acolo unde are corespondent. Piesele incadrate de culoarea galben pot fi folosite pentru ca au corespondent. Se joaca dupa regulile clasice de domino. Obiectivul tau este sa scapi de piesele de pe masa inaintea adversarilor. Ca sa poti pune piesa pe masa de citeste mai mult.joc trebuie ca la un capat al piesei sa ai acelasi numar cu unul din capetele de inceput sau sfarsit din sirul de pe masa.

Instructiuni despre Jamaican Dominoes din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Ca sa alegi piesa de domino dai click pe ea si apoi click acolo unde are corespondent. Piesele incadrate de culoarea galben pot fi folosite pentru ca au corespondent. Se joaca dupa regulile clasice de domino. Obiectivul tau este sa scapi de piesele de pe masa inaintea adversarilor. Ca sa poti pune piesa pe masa de joc trebuie ca la un capat al piesei sa ai acelasi numar cu unul din capetele de inceput sau sfarsit din sirul de pe masa.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Jamaican Dominoes

nasol joc...

ii fain doar ca sa castigi tre sa dea astia pass =)))

Daca nu va place jocul de ce mai comentati ca nu va plac. Ca sa vada lumea normal nu?Stiti ca daca vorbiti cu unele cuvinte mai grave ca sa zic asa,va poate penaliza?

naspa

nice:)

E greu acest joc.

e misto jocu dar nu am rabdare imi place sa joc in realitate

mie imi place dar nu am destula rabdare si de acee nu il joc

5 stars dar merita 5000 stars

frumos

1
2