Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Ninja Painter

Ninja Painter

Ninja Painter - Jocuri Logica

jocuri logice 2012 jocuri cu logica jocuri logica noi

5
Votat de 29 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Te misti cu MOUSE-ul sau cu SAGETILE. Ai de indeplinit doua obiective: 1) sa colectezi stelele 2) sa colorezi patratele (patratelele au un X colorat). Trebuie sa treci cu luptatorul ninja prin vasul colorat si apoi in patratelul care are un X de culoarea vasului prin care ai trecut. Daca ai reusit sa indeplinesti cele doua obiective apare iesirea cciteste mai mult.are te trimite la nivelul urmator.

Instructiuni despre Ninja Painter din categoria jocuri Logica

Te misti cu MOUSE-ul sau cu SAGETILE. Ai de indeplinit doua obiective: 1) sa colectezi stelele 2) sa colorezi patratele (patratelele au un X colorat). Trebuie sa treci cu luptatorul ninja prin vasul colorat si apoi in patratelul care are un X de culoarea vasului prin care ai trecut. Daca ai reusit sa indeplinesti cele doua obiective apare iesirea care te trimite la nivelul urmator.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Ninja Painter

l-am terminat de vreo 4 ori !!!!!!!!!!!!!

l-am terminat ,a fost super

Eu sunt la 21 dar nu mai pot trece:))Este ff jocul:X

sunt prima persoana care a terminat jocul!!!!

sunt V.I.P da

fain

de acord cu nunnyleea si pe miniclip e

am ajuns la level 16

super joc

JOCUL ASTA E SI PE MINICLIP.COM ! ACOLO e mai tare fiindca daca iei muulte puncte iti da un trofeu si devii un super jucator! mie imi place mai mult pe miniclip!

1
2 3 4