Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Tomb Chess

Tomb Chess

Tomb Chess - Jocuri Logica

jocuri cu logica logica jocuri jocuri logica puzzle jocuri cu sah

5
Votat de 60 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe fiecare mormant (cruce sau piatra funerara) pentru a descoperi o piesa de joc. Piesele se pot muta doar un patratel dar nu pe diagonala. Doar unele piese pot fi luate de alte piese, vezi puterea piesei (STRENGTH). Tu joci cu piesele de culoare rosie. Regele nu poate lua fantoma(pionul), dar fantoma(piociteste mai mult.nul) il poate lua pe rege. Citeste instructiunile.

Instructiuni despre Tomb Chess din categoria jocuri Logica

In acest joc vom folosi mouse-ul. Dai click pe fiecare mormant (cruce sau piatra funerara) pentru a descoperi o piesa de joc. Piesele se pot muta doar un patratel dar nu pe diagonala. Doar unele piese pot fi luate de alte piese, vezi puterea piesei (STRENGTH). Tu joci cu piesele de culoare rosie. Regele nu poate lua fantoma(pionul), dar fantoma(pionul) il poate lua pe rege. Citeste instructiunile.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Tomb Chess

Nu inteleg nimic!

AM ZIS NOTA 7 ?? POATE VOIAM SA ZIC 10 DIN 10!!

naspanaspa

naspa

mai penal de atat nu se poate

ma gandesc la nota -5

E un joc de SAH!Numai ca e de Halloween trebuie sa ai logica sa stii sa-l joci.De aceea dau o nota de trecere pentru ca cred ca jocul e fff fain daca stii cum sa-l joci asa ca dau o nota de trecere.

Imi place nota 7+

Cam prostesc jocul dar merge....

aiurea joc, mereu calculatorul primeste seful la inceput, si eu mereu la ultima piatra funerara

1
2 3 4