Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Farm Frenzy 3

Farm Frenzy 3

Farm Frenzy 3 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri de strategie cu ferme jocuri strategie economica jocuri farm jocuri ferma jocuri cu ferme

5
Votat de 3544 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa dezvolti o ferma de animale domestice. Pentru inceput pleci de la o pasare domestica si te extinzi facand comert cu ouale produse de pasare. Dupa fiecare nivel cumpara cate ceva pentru ferma. Prinde leii in custi dand click pe ei de mai multe ori si castiga bani. Este posibil ca jocul sa se iciteste mai mult.ncarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Farm Frenzy 3 din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa dezvolti o ferma de animale domestice. Pentru inceput pleci de la o pasare domestica si te extinzi facand comert cu ouale produse de pasare. Dupa fiecare nivel cumpara cate ceva pentru ferma. Prinde leii in custi dand click pe ei de mai multe ori si castiga bani. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Farm Frenzy 3

Superr :D

misshto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! il ador

super... era mai frumos daca puteai juca jocul intreg fara sa downloadezi

imi place

Dragutzu jocutu

fainut joc! Nu preferatul meu dar fainut!

Este frumos dar nu ma mai lasa de la nivelul 20 incolo.

ba nu 1 006 640

Am facut 10 664 de bani doar cu o gaina si doi curcani

TTTTTAAAAAAARRRRREEEE!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1
2 3 4 5