Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Farm Frenzy 3 Madagascar

Farm Frenzy 3 Madagascar

Farm Frenzy 3 Madagascar - Jocuri Strategie & RPG

jocuri ferma frenzy iarna jocuri copii ferma animalelor jocuri de strategie cu ferme jocuri farm jocuri cu ferme

5
Votat de 250 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa dezvolti o ferma de animale domestice. Pentru inceput pleci de la o pasare domestica si te extinzi facand comert cu ouale produse de pasare. Dupa fiecare nivel cumpara cate ceva pentru ferma. Dai click pe mijlocul de transport ca sa duci ouale si animalele la piata sa le vinzi. Prinde gorilelciteste mai mult.e in cusca dand click pe ele de mai multe ori si castiga bani.

Instructiuni despre Farm Frenzy 3 Madagascar din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa dezvolti o ferma de animale domestice. Pentru inceput pleci de la o pasare domestica si te extinzi facand comert cu ouale produse de pasare. Dupa fiecare nivel cumpara cate ceva pentru ferma. Dai click pe mijlocul de transport ca sa duci ouale si animalele la piata sa le vinzi. Prinde gorilele in cusca dand click pe ele de mai multe ori si castiga bani.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Farm Frenzy 3 Madagascar

mda.....e dragut intr-un fel....

plictisitor

dragut dar te plictisesti

usor

la un nivel am nevoie de-o masinarie si nu mi-o da. am destui bani, mi-am cumparat-o, dar nu-mi apare. este vorba de nivelul la care ai nevoie de 20 de oene de strut 10 pene colorate de strut 5 coroane de-alea de pene si 1 costum. nu-mi apare masinaria de costum. va rog sa-mi spuneti, printr-un mail ce sa fac!

e dragut oarecum.........

miee imi plk da totushii are prea multe nivele////ma pliktisetee:d >>>>>>>>nu o luatzi de raw:)

bun dar nu foarte 4 stele

yuyuutyy

super tare

1
2 3 4