Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Hungry Worms

Hungry Worms

Hungry Worms - Jocuri Puzzle

jocuri logice puzzle jocuri arcade puzzle jocuri farm jocuri ferma jocuri match 3 puzzle

5
Votat de 10 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Puzzle

Foloseste mouse-ul si dai click pe un simbol ca sa il schimbi cu alt simbol din imediata apropiere. Schimbul de simboluri se va face doar daca se va produce o linie (verticala sau diagonala) de cel putin trei simboluri identice. Obiectivul tau este sa faci cat mai multe linii de simboluri identice inainte sa expire timpul. Este posibil ca jocul sa citeste mai mult.se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Hungry Worms din categoria jocuri Puzzle

Foloseste mouse-ul si dai click pe un simbol ca sa il schimbi cu alt simbol din imediata apropiere. Schimbul de simboluri se va face doar daca se va produce o linie (verticala sau diagonala) de cel putin trei simboluri identice. Obiectivul tau este sa faci cat mai multe linii de simboluri identice inainte sa expire timpul. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Hungry Worms

interesant joc

1