Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Little Farm

Little Farm

Little Farm - Jocuri Puzzle

jocuri copii ferma animalelor jocuri de strategie cu ferme jocuri farm jocuri ferma

5
Votat de 56 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Puzzle

Folosesti mouse-ul. Obiectivul tau este sa colectezi in camioane fructe si legume. Daca pe camion arata o banana trebuie sa colectezi banane: selectezi patratele cu banane in asa fel incat fiecare colt sa aiba cate o banana chiar daca patratelele din interior au alte fructe sau legume. Ca sa colectezi fructele sau legumele trebuie sa dai click pe uciteste mai mult.n patratel si apoi tragi de mouse si formezi un careu in care fiecare colt sa aiba acelasi fruct sau leguma si apoi eliberezi butonul.

Instructiuni despre Little Farm din categoria jocuri Puzzle

Folosesti mouse-ul. Obiectivul tau este sa colectezi in camioane fructe si legume. Daca pe camion arata o banana trebuie sa colectezi banane: selectezi patratele cu banane in asa fel incat fiecare colt sa aiba cate o banana chiar daca patratelele din interior au alte fructe sau legume. Ca sa colectezi fructele sau legumele trebuie sa dai click pe un patratel si apoi tragi de mouse si formezi un careu in care fiecare colt sa aiba acelasi fruct sau leguma si apoi eliberezi butonul.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Little Farm

1

Daffodil se pare ca stiu despre ce zoc vorbesti tu cautai jocul Dreamsdwell Stories

destul de tare

lung joc si cam plictisitor. trebuie doar sa incarci camionul cu leguma care e pe el.

Daffodil se pare ca stiu despre ce zoc vorbesti tu cautai jocul Dreamsdwell Stories

Pe clopotel.ro era candva un joc in care unesti bile si astfel faci bani ca sa-ti maresti imparatia ...cumperi piata, padure etc. acolo ca bani sunt luate smaralde si diferite bijuterii. eu am cautat acest joc si nu l-am gasit. MA AJUTA CINEVA?! pun nota 10 timp de O LUNA la pagina celor care ma ajuta!!!

Mereu se intampla cate o traznaie la scoala care ne enerveaza sau ne amuza,dar in cele mai frecvente intamplari ne enerveaza.Lumea obisnuieste sa ma intrebe cum scoala mi se poate parea cool, daca intri in grupul meu(Scoala poate fi si cool) vei afla.Pe forum vom rezolva problema impreuna.Va astept si va pup.Bye bye.AAAAA si saptamanal se vor face concursuri.Pa!

cum imi apgrades casa

cum imi imi iau seminte

SUPER MUMOS1000000000000000000000000.... .....STELUTE

1
2