Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Youda Fisher Man

Youda Fisher Man

Youda Fisher Man - Jocuri Strategie & RPG

jocuri cu strategie top jocuri strategie jocuri strategie economica jocuri cu vapoare jocuri youda

5
Votat de 72 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Urmareste tutorialul (instructiuni). Obiectivul tau este sa refaci compania de pescuit colectand peste, construind vapoare pentru a prinde peste si pentru a face negot cu el, construind masini de prelucrare a materiei prime sau dezvoltand orase in zona unde pescuitul aduce beneficii. Este posibil ca jocul sa se incciteste mai mult.arce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Youda Fisher Man din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Urmareste tutorialul (instructiuni). Obiectivul tau este sa refaci compania de pescuit colectand peste, construind vapoare pentru a prinde peste si pentru a face negot cu el, construind masini de prelucrare a materiei prime sau dezvoltand orase in zona unde pescuitul aduce beneficii. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Youda Fisher Man

ati observat ca va striga numele?

Naspa mi se blocheaza cel mai urat joc din lume . Defapt mai bine il stergeti Nota 2

naspa

xat

naspa,si cn are cont de desenatori?

frumos joc :)

1