Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Youda Survivor 2

Youda Survivor 2

Youda Survivor 2 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie aventura jocuri youda

5
Votat de 115 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Youda Survivor 2 este un joc din categoria jocuri Strategie & RPG. Aventura pe insula alaturi de bastinasi continua. Ai grija la pericolele care te pandesc!

Instructiuni despre Youda Survivor 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc vom folosi mouse-ul. Obiectivul tau este sa supravietuiesti pe o insula. Trebuie sa dezvolti o ferma de animale. Pentru inceput pleci de la o pasare salbatica si te extinzi pentru a supravietui. Dupa fiecare nivel cumpara cate ceva pentru ferma. Urmareste tutorialul (instructiunile) din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Youda Survivor 2

nu e tare

eu l am descarcat shi pot juca tot jocul!e foarte fain!NOTA 10+ :D

"TARE"

va rog sa veniti in fanclubul meu numit FanPuya pentru fani puya unde vom discuta despre el si melodiile lui . Vor fi expuse versuri de mine si de voi ceilalti , iar la noutati veti pune tot ce aflati despre Puya indiferent cat de putin sau cat de lung e textul . La poze puteti pune cate vreti dar sa nu se repete si sa fie cu Puya

AlecMason are dreptate despre site poti sa descarci mmulte jocuri filme muzica orice.Dar trebuie sa ai torrent

nui prea fain

scz am vrut sa zic mai bine decat sa-l cumperi nu ;)

hey fratilor care vrea sa descarce jocul pe gratis sa intre pe iso hunt si sa scrie youda survivor 2 si sa-l descarce pe cel care scrie precraked este jocul asta full as fii dat linkul dar dee ca nu ne lasa asa ca daca vreti sa-l descarcati si sa-l jucati full intrati aici nu e teapa sau vre-o minciuna sper ca le-am fost de ajutor celor care vor sa joace jocul full mai bine decat sa-l descarci nu ;)

slabut jocul nota 6+ si 2 stele

cum fac level?

1
2