Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Jewel Lines

Jewel Lines

Jewel Lines - Jocuri Bile

jocuri lines cu bile jocuri bile lines jocuri arcade lines bile jocuri lines bile jocuri red ball

5
Votat de 70 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Bile

Folosesti mouse-ul. Dai click pe o bila si apoi click unde vrei sa o muti. Bila se va muta numai daca acel culoar este liber pana la destinatie. Aseaza cel putin 5 bile identice in linie neintrerupta ca sa le elimini (linie orizontala, verticala sau diagonala). punctele colorate iti arata ce bile urmeaza sa apara. Ia in considerare acest lucru ca sciteste mai mult.a eviti blocarea bilelor pe care doresti sa le asezi in linie. Poti aseza o bila in locul stelutei ca sa nu te incurce bila ce o sa apara.

Instructiuni despre Jewel Lines din categoria jocuri Bile

Folosesti mouse-ul. Dai click pe o bila si apoi click unde vrei sa o muti. Bila se va muta numai daca acel culoar este liber pana la destinatie. Aseaza cel putin 5 bile identice in linie neintrerupta ca sa le elimini (linie orizontala, verticala sau diagonala). punctele colorate iti arata ce bile urmeaza sa apara. Ia in considerare acest lucru ca sa eviti blocarea bilelor pe care doresti sa le asezi in linie. Poti aseza o bila in locul stelutei ca sa nu te incurce bila ce o sa apara.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Jewel Lines

primul

frumos jocul , este destul de usor

1