Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Shape Matcher Level Pack

Shape Matcher Level Pack

Shape Matcher Level Pack - Jocuri Logica

jocuri inteligenta si logica jocuri arcade puzzle jocuri online puzzle arcade jocuri match 3 puzzle

5
Votat de 106 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Foloseste mouse-ul si dai click pe un element ca sa il schimbi cu alt element din imediata apropiere. Schimbul de elemente se va face doar daca se va produce (intr-o parte sau alta) o linie (verticala sau orizontala) de cel putin trei elemente identice. Obiectivul tau este sa faci cat mai multe linii de elemente de acelasi fel. Scoate un scor bun iciteste mai mult.nainte sa expire timpul, numai asa poti trece la urmatorul nivel. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Shape Matcher Level Pack din categoria jocuri Logica

Foloseste mouse-ul si dai click pe un element ca sa il schimbi cu alt element din imediata apropiere. Schimbul de elemente se va face doar daca se va produce (intr-o parte sau alta) o linie (verticala sau orizontala) de cel putin trei elemente identice. Obiectivul tau este sa faci cat mai multe linii de elemente de acelasi fel. Scoate un scor bun inainte sa expire timpul, numai asa poti trece la urmatorul nivel. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site, iar anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Shape Matcher Level Pack

7 mutari 20 secunde 6000 Super

my score:2050 moves:50 time spent:1:20 si am cistigaaaaaat :))))))

My score:1500 moves:107 time spent:08:15 si tot nu am cistigat)) a fost egalitate :DDD

B B

14 mutari 50 sec:))) mort!

SUPER AM CASTIGAT URRRRRAAAAAAA

dacane-ar lasa pe noi primii poate ca o data am castiga si noi...greu

ce e asta???????????

24 de mutari, 3 minute, si tot m-a invinssss!!!!!!

nici eu nu pot sa castig.... ce mai joc de X si 0.

1
2 3 4 5