Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Angry Birds Connect

Angry Birds Connect

Angry Birds Connect - Jocuri Logica

jocuri logice mahjong jocuri logice cu carti jocuri puzzle cu animale jocuri puzzle mahjong jocuri angry birds

5
Votat de 171 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Ca sa incepi jocul dai click pe pasare, oua sau porc. Foloseste mouse-ul pentru a gasi perechi intre pasari sau animale. Dai click pe o pasare/animal si apoi click pe alta pasare/animal identic. Drumul dintre cele doua pasari/animale identice nu trebuie sa aiba mai mult de 2 curbe sau colturi. Obiectivul tau este sa anulezi/elimini toate pasarile/aciteste mai mult.nimalele din joc inainte sa ti se termine timpul. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Angry Birds Connect din categoria jocuri Logica

Ca sa incepi jocul dai click pe pasare, oua sau porc. Foloseste mouse-ul pentru a gasi perechi intre pasari sau animale. Dai click pe o pasare/animal si apoi click pe alta pasare/animal identic. Drumul dintre cele doua pasari/animale identice nu trebuie sa aiba mai mult de 2 curbe sau colturi. Obiectivul tau este sa anulezi/elimini toate pasarile/animalele din joc inainte sa ti se termine timpul. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Angry Birds Connect

Hello! Daca iti place Nina Dobrev, actrita principala din ,,The Vampire Diaries'', te invit in grupul meu. Promit ca voi aduce cele mai noi stiri despre ea si vor face activitati si , poate, concursuri. Eu te astept!

incepe sa devina plictisitor

foarte tare jocul

150 frumos joc

Foarte tare e jocul acesta.Il ador

frumos

dragutz

Frumos joc

Frumos joc

Frumos joc

1