Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Butterfly Kyodai

Butterfly Kyodai

Butterfly Kyodai - Jocuri Logica

jocuri logice mahjong jocuri logice mahjong 2 jocuri puzzle mahjong jocuri mahjong jocuri cu conexiuni

5
Votat de 103 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Obiectivul tau este sa eliberezi fluturii inainte sa expire timpul! Conecteaza doua aripi identice printr-o linie. Foloseste mouse-ul pentru a gasi perechi intre aripi, insa linia care le uneste nu trebuie sa fie intrerupta de alta aripa si de asemenea linia nu trebuie sa aiba mai mult de 2 colturi. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt sitciteste mai mult.e si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Butterfly Kyodai din categoria jocuri Logica

Obiectivul tau este sa eliberezi fluturii inainte sa expire timpul! Conecteaza doua aripi identice printr-o linie. Foloseste mouse-ul pentru a gasi perechi intre aripi, insa linia care le uneste nu trebuie sa fie intrerupta de alta aripa si de asemenea linia nu trebuie sa aiba mai mult de 2 colturi. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Butterfly Kyodai

frumos joc

misto

misto.

1