Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Farm Connect 3

Farm Connect 3

Farm Connect 3 - Jocuri Logica

jocuri logice mahjong jocuri logice mahjong 2 jocuri puzzle mahjong jocuri farm jocuri mahjong

5
Votat de 96 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Logica

Obiectivul tau este sa colectezi fructele, legumele sau florile inainte sa expire timpul! Conecteaza doua fructe/legume/flori de acelasi fel printr-o linie. Foloseste mouse-ul pentru a gasi perechi intre fructe/legumele/flori, insa linia care le uneste nu trebuie sa fie intrerupta de alt fruct/leguma/floare si de asemenea nu trebuie sa aiba mai mulciteste mai mult.t de 2 colturi. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Farm Connect 3 din categoria jocuri Logica

Obiectivul tau este sa colectezi fructele, legumele sau florile inainte sa expire timpul! Conecteaza doua fructe/legume/flori de acelasi fel printr-o linie. Foloseste mouse-ul pentru a gasi perechi intre fructe/legumele/flori, insa linia care le uneste nu trebuie sa fie intrerupta de alt fruct/leguma/floare si de asemenea nu trebuie sa aiba mai mult de 2 colturi. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Farm Connect 3

SIMPLU DAR FRUMOS JOC

imi place, e simplu

NASPA

nu inteleg ce este chestia aia de la inceput

1