Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Mario MahJong Deluxe

Mario MahJong Deluxe

Mario MahJong Deluxe - Jocuri Mario

jocuri super mario jocuri gratis mario jocuri cu mario 2010 jocuri cu mario forever

5
Votat de 39 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Mario

Mario MahJong Deluxe este un joc din categoria jocuri Mario. Mario te invita sa joci Mahjong cu piese care au personaje din lumea lui Mario. Gaseste perechile inainte sa expire timpul!

Instructiuni despre Mario MahJong Deluxe din categoria jocuri Mario

Foloseste mouse-ul pentru a gasi perechi intre cartile de pe tabla insa drumul dintre ele nu trebuie sa aiba mai mult de 2 curbe sau colturi. Obiectivul tau este sa elimini toate cartile de pe tabla inainte sa ti se termine timpul.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Mario MahJong Deluxe

yaaayy ...am facut 19468...:D

CE NASOL E !! MACAR DACA NU MINTEA SI ZICEA CA E MARIO , ASTA E O FACATURA SI DOAR DACA ARE FATA LUI MARIO PE CARTONAS NU INSEAMNA CA E ASA DE TARE

o T A M P E N I E !!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mie nu mi-a placut niciodata mahjong

nu e cel mai super joc, dar e dragutz

nu-mi place

1