Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Super Mario Halloween

Super Mario Halloween

Super Mario Halloween - Jocuri Mario

jocuri gratis cu mario jocuri super mario vechi jocuri mario forever flash jocuri cu super mario flash jocuri halloween

5
Votat de 259 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Mario

Te misti cu SAGETILE. Mergi la tutorial ca sa il parcurgi, numai asa poti incepe jocul. Faci salt peste creaturi ca sa le elimini. Obiectivul tau este sa gasesti steluta. Ca sa ai acces la steluta ca sa o colectezi trebuie sa faci salt pe mecanismul care are litera P. Numai asa o poti elibera pe Peach. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt citeste mai mult.site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Super Mario Halloween din categoria jocuri Mario

Te misti cu SAGETILE. Mergi la tutorial ca sa il parcurgi, numai asa poti incepe jocul. Faci salt peste creaturi ca sa le elimini. Obiectivul tau este sa gasesti steluta. Ca sa ai acces la steluta ca sa o colectezi trebuie sa faci salt pe mecanismul care are litera P. Numai asa o poti elibera pe Peach. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Super Mario Halloween

cam greu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

miºto.

estw super jocul!!!

gargarita portocalie

super

Al 100-lea

Prima

1