Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Ben 10 Multiplication Race

Ben 10 Multiplication Race

Ben 10 Multiplication Race - Jocuri Pentru Copii

jocuri logice matematica jocuri gandire logica jocuri masini curse jocuri matematice pentru copii jocuri cu ben 10

5
Votat de 51 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Pentru Copii

Foloseste mouse-ul si dai clic pe numarul corect. Obiectivul tau este sa selectezi cu mouse-ul rezultatul corect la operatia matematica care se afiseaza sus, in coltul din stanga ecranului. Daca raspunzi corect masina prinde viteza si se indeparteaza de celelalte, daca dai raspunsul gresit masina este lasata in urma. Raspunde cat mai repede ca sa tciteste mai mult.ermini pe primul loc. Iti recomandam sa joci in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL ca sa vezi toate optiunile de raspuns.

Instructiuni despre Ben 10 Multiplication Race din categoria jocuri Pentru Copii

Foloseste mouse-ul si dai clic pe numarul corect. Obiectivul tau este sa selectezi cu mouse-ul rezultatul corect la operatia matematica care se afiseaza sus, in coltul din stanga ecranului. Daca raspunzi corect masina prinde viteza si se indeparteaza de celelalte, daca dai raspunsul gresit masina este lasata in urma. Raspunde cat mai repede ca sa termini pe primul loc. Iti recomandam sa joci in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL ca sa vezi toate optiunile de raspuns.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Ben 10 Multiplication Race

1

1