Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Red Jet Rabbit

Red Jet Rabbit

Red Jet Rabbit - Jocuri Cu Masini

download jocuri masini jocuri masini copii jocuri masini concurs

5
Votat de 38 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Cu Masini

Manevrezi masina cu SAGETILE SUS/JOS. Tine apasat pe tasta SPACE ca sa lansezi masina si elibereaza butonul cand acul cadranului a ajuns in cealalta parte. Apasa SPACE din nou pentru acceleratie. Ca sa folosesti fiecare obiect de propulsie care il cumperi apasa tot SPACE cand masina este in trafic. Daca ai mai multe obiecte foloseste SAGETILE DREAPciteste mai mult.TA/STANGA ca sa le selectezi. Dupa fiecare cursa cu banii colectati cumpara cele mai bune piese pentru masina.

Instructiuni despre Red Jet Rabbit din categoria jocuri Cu Masini

Manevrezi masina cu SAGETILE SUS/JOS. Tine apasat pe tasta SPACE ca sa lansezi masina si elibereaza butonul cand acul cadranului a ajuns in cealalta parte. Apasa SPACE din nou pentru acceleratie. Ca sa folosesti fiecare obiect de propulsie care il cumperi apasa tot SPACE cand masina este in trafic. Daca ai mai multe obiecte foloseste SAGETILE DREAPTA/STANGA ca sa le selectezi. Dupa fiecare cursa cu banii colectati cumpara cele mai bune piese pentru masina.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Red Jet Rabbit

al treilea :D

al II lea

ii ok...

1