Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Vintage Carbon

Vintage Carbon

Vintage Carbon - Jocuri Cu Masini

jocuri masini curse jocuri cu masini pc jocuri cu masini usoare jocuri cu masini 2008

5
Votat de 559 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Cu Masini

Vintage Carbon este un joc din categoria jocuri Cu Masini. In acest joc ai de ales intre trei masini de epoca. Trebuie sa manevrezi masina astfel incat sa nu o lovesti.

Instructiuni despre Vintage Carbon din categoria jocuri Cu Masini

Foloseste sagetile pentru a manevra masina. Pentru a vedea, daca se face intuneric, apasa tasta SPACE. Obiectivul tau este sa ajungi acolo unde este sageata.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Vintage Carbon

am trecut toate stagile

239.597... nu pot trece de ultima proba de la masina aia mov sau albastru cum o fi

dfxhd

181.030...misto joc il am la favorite

este destul de dragut

fain

buna sunt baiat va invit pe pagina mea sunt nou va astept mult si daca intra tota lumea o sa fiu multi prieteni va astept mult!

panarama

\:D/ Buna \:D/ In primul rand vreau sa iti zic ca ai o pagina super :X:* si, In al doilea rand reau sa te invit in gruppul meu:x In el vei gasi ::x Temutze sooper:x >:D< Membrii prietenosi >:D< :))Bancul zilei:)) \:D/ Moolta distractie \:D/ B-) Concursuri unde poti ccastiga cadouri, sau poti primi in fiecare zi cate un 10B-) ;))Vom povesti pe forum toot ceea cee ne trece priin cap;) SI MULTE ALTELE TE ASTEAPTA SA LE DESCOPERI Distractia a inceput...Daca te inscriii ACUM primesti automat un 10;;) Noi te asteptam cu >:D< Deschise. Deci, nu acceptam refuz[-X hai in grupul nosttruu, si distreaza-te impreuna cu noi\:D/ ---------------------------------- ---------------------------------- -------- :)>- Grup A doua parte a Anului :)>-

simplu,misto , de 5 stele *****

1
2 3 4 5