Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Winter Rally

Winter Rally

Winter Rally - Jocuri Iarna

jocuri cu masini iarna masini jocuri jocuri masini curse jocuri noi cu masini jocuri cu curse masini

5
Votat de 50 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Iarna

Foloseste mouse-ul pentru orientare de-a lungul traseului. Ca sa prinzi viteza trebuie sa te duci cu mouse-ul mai mult in fata masinii, dar ai grija ca ghidajul de la mouse sa nu capete culoarea rosie pentru ca nu mai ai controlul masinii. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe citeste mai mult.un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Winter Rally din categoria jocuri Iarna

Foloseste mouse-ul pentru orientare de-a lungul traseului. Ca sa prinzi viteza trebuie sa te duci cu mouse-ul mai mult in fata masinii, dar ai grija ca ghidajul de la mouse sa nu capete culoarea rosie pentru ca nu mai ai controlul masinii. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Winter Rally

misto.

1