Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Charger Escape

Charger Escape

Charger Escape - Jocuri Puzzle

jocuri cu animale pentru copii jocuri puzzle cu animale jocuri puzzle room escape jocuri escape puzzle

5
Votat de 547 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Puzzle

Pe parcursul jocului dai click stanga de sagetile de pe ecran pentru a vedea toata incaperea. Apasa cu butonul stanga al mouse-ului pe sageata sau atunci cand in loc de sageata de la mouse iti arata o mana si misca cursorul tinand apasat pe butonul mouse-ului sau dai click pentru ca este un obiect care poate fi luat sau mutat. Obiectivul tau este sciteste mai mult.a descoperi de ce te afli acolo si sa incerci sa scapi.

Instructiuni despre Charger Escape din categoria jocuri Puzzle

Pe parcursul jocului dai click stanga de sagetile de pe ecran pentru a vedea toata incaperea. Apasa cu butonul stanga al mouse-ului pe sageata sau atunci cand in loc de sageata de la mouse iti arata o mana si misca cursorul tinand apasat pe butonul mouse-ului sau dai click pentru ca este un obiect care poate fi luat sau mutat. Obiectivul tau este sa descoperi de ce te afli acolo si sa incerci sa scapi.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Charger Escape

multumesc pentru ajutor CrisPisMe

CrisPisMe, aceia nu e o piatra, e chiar bucata de stea care a lovit tavanul!

Yasmy29, dupa ce pui potcoavele la usa incuiata, te duci la mancarea calului si deasupra graului arata niste cercuri.noteaza cercurile:dreapta, jos, stanga, iar cu potcoava care e pusa de la inceput, nu apesi. Deci, prima 1clic, a2-ua 2 clicuri si pe a 3-ia 3 clicuri. Succes!

deci yasmy29 cu potcoavele procedezi asa: dupa ce le iei te duci in camera aia cu pisoi si deschizi masinaria respectiva si bagi o potcoava apoi inchizi us la aia si apesi pe butonul rosu si apesi pe I apoi te duci la 0 si apoi lI si apoi iar la zero. deschizi trapa si vei vedea za potcoava e rosie si o iei cu clestele si apoi folosesti ciocanul sa o bati. procedezi la fel si cu celelalte apoi dte duci la poarta unde este inca o potcoava pusa si pui potcoavele unde se potrivesc daca nu mai stii ceva sau daca nu stii cum sa le pui intreaba-ma!!!

CrisPisMe multumesc ca mai ajutat !Dar tot nu am inteles cum sa fac la partea aia cu potcoavele (cu cuptorul , cu baterea aia (cu clestele si ciocanul ala ) si graul ala si cu lemnele alea 9 ele sunt dupa usa ? ) ... daca ma poti ajuta ... ca de cand am descoperit acest joc ma tot chinui cu el si nu imi dau seama cum sa il rezolv ! Ms ...

IUBESC ACEST JOC de cand eram mica il jucam !!!FOARTE FRUMOS!!!

e cel mai tare joc din univers!

superb de frumos imi place partea cand calul se transforma in unicorm si partea cand peinde aripi si zboara spre cer

este tare da prea simplu lam terminat in 3 min

foarte tare pentru cei care nu ati inteles va explic:potcoavele sunt:sub gaina,sub bocanci si langa poarta inchisa.dupa ce le-ati gasit mergeti in camera cu cuptorul le bagati si faceti asa :0102.luati cu clestele care este in spatele cuptorului dupaia luati ciocanul care este dupa pisici si bateti.asa la fiecare.va duceti la cal si vedeti unde este graul semnele alea...asa punetti si potcoavele unde este usa inchisa apoi luati piatra dintre lemne si puneti-o in cuptor asa 02120.ea se transforma in ceva.merele care sunt in cotetul gainilor si langa trofeu i le dati calului.apoi acel ceva il puneti in apa calului se transforma in unicorn.luati morcovul din cotetul gainilor si il dati.va duceti sa luati steaua care este de asupra porumbeilor.luati lopatica de dupa gaini si cu ea luati din graul gainilor.puneti acel grau in graul calului si prinde aripi .Dak nu va iese din prima mai incercati.eu va urez succes!!!

1
2 3 4 5