Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Crash Down

Crash Down

Crash Down - Jocuri Puzzle

jocuri logice cu cuburi jocuri cuburi logice miniclip.ro jocuri logice jocuri cu tetris jocuri miniclip

5
Votat de 237 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Puzzle

Foloseste mouse-ul cu click stanga. Obiectivul tau este de a da clik pe cel putin trei patratele lipite de aceeasi culoare, pentru a le face sa dispara. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentciteste mai mult.ru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Crash Down din categoria jocuri Puzzle

Foloseste mouse-ul cu click stanga. Obiectivul tau este de a da clik pe cel putin trei patratele lipite de aceeasi culoare, pentru a le face sa dispara. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Crash Down

ourworld.com ;))

3*

fain jocu

am aj la level 7..

e tare

Tareeeeee!

tareeee

tosusi 4 stele.... am ajuns la 5 level

tare ...............

usor

1
2 3