Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Stoneage Sam 2

Stoneage Sam 2

Stoneage Sam 2 - Jocuri Puzzle

jocuri puzzle cu animale jocuri online puzzle jocuri puzzle gaseste diferentele

5
Votat de 181 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Puzzle

Stoneage Sam 2 este un joc din categoria jocuri Puzzle. Ajuta-l pe Sam sa iasa din situatiile critice la care se expune cu familia sa in Ice Age - Epoca de Piatra.

Instructiuni despre Stoneage Sam 2 din categoria jocuri Puzzle

In acest joc vom folosi mouse-ul. Apasa cu butonul stanga al mouse-ului pe sageata sau atunci cand in loc de sageata de la mouse iti arata o mana. Obiectivul tau este sa-l ajuti pe Sam sa scape de peicolele care le ascunde Epoca de Piatra atunci cand trebuie sa intrepinda ceva.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Stoneage Sam 2

cum fac nivel:S

A!BA DA!SCUZE!

NU E NICI UN NIVEL 6 VOIAM SA SPUN!

L-am terminat!E super!Uite rezolvarea: Lv.1:te duci la al doilea copac si te urci in varf.dupa ce treca ursul cobori,mergi la copacul cu liana,traversezi,iei copilul,urci,te duci cam pe unde e piatra aia,iei franghia si dai clic pe piatra.Iei scandura, si tai cu toporul copacul din stanga.treci peste cu familia si ai terminat. Lv.2:iei craniul,dai pe groapa unde a cazut bolovanul si o sa cazi.Dai clic pe ochii familiei si te duci la paiele alea sa aprinzi focul.Iei piatra de langa craniile alea din dreapta,dai clic pe pielea aia portocalie(seamana cu a unui urs dar sigur nu e),le taie si dai clic pe bucatile taiate.Te duci in stanga,se dezgheata Yeti si dai clic pe el dem fiecare data cand iese pana trec copiii si mama si te duci si tu,iei piatra si cand vine arunci repede cu ea in turturi,in stanga e o bautura ceva,dai clic pe ea,toti merg mai sus s cand dreci de poduletul ala vine Yeti.Dai clic pe el si o sa verse chestia aia cere-i calda pana se topestei si Yeti cade! Lv.3:Dai clic pe bustean,iei osul,te duci la familie, la cativa centimetri dai clic,apoi langa un craniu e o parte fara zapada(nu la pietre!),si la urmatoarele doua,dai clic pe craniile de mai sus,apesi pe podul ala de gheata si o sa cada.Dai clic pe familie si ii arunci pe partea cealalta.Apesi pe familie si treci si tu.Apoi o sa vedeti ca mai e o parte fara zapada langa un craniu de mamut.apesi pe el,te duci la mamut si ei o bucata din blana sau carne(nu prea stiu ce-i aia).Apoi dai clic pe familie,Dai clic pe coarnele aurii de mai sus si apesi pe oasele mamutului de unde ai luat coarnele.Te duci la familie si construiesti o sanie.O tragi sus si vine Yeti.Ii dai drumul,te urci pe lemnul ala repede si si dai clic pe urma de la sanie. Lv.3:T duc aia la ala mare si puternic,apesi pe el,iti da matura si ten pune sa cureti la elefanti.Iei craniul cu barba(apesi de doua ori ca mai intai se uita la ea),te duci la spatele elefantului din dreapta si dai cu matura in copacul cu mere.O sa cada un mar.Il iei si de duci in fata elefantului D (D e de la dreapta si S de la stanga ca sa nu mai scriu prea mult)si apesi pe el ca sa-i dai marul.Maim apesi o data deasupra si te urci,dai clic pe mar si cobori,apoi te duci in tufisul din stanga,apoi celalalt tufis si langa apesi pe blana de urs(o sa creada ca esti unu de-al lor) si apesi pe k*** de langa sageti si dai clic apoi pe linia alba de unde aruci.Arunci cu el dand clic pe prima sau a doua piatra de dupa linia alba cu care au aruncet ceilalti.O sa-l nimeriti pe ala cu barba. MAI DEPARTE STIU DAR NU STIU CUM SA VA EXPLIC ASA CA VA SUGEREZ SA CAUTATI PE YOUTUBE REZOLVAREA. SI RONEYY,NU E NICI UN NIVEL !!

super

va rog sa veniti in fanclubul meu numit FanPuya pentru fani puya unde vom discuta despre el si melodiile lui . Vor fi expuse versuri de mine si de voi ceilalti , iar la noutati veti pune tot ce aflati despre Puya indiferent cat de putin sau cat de lung e textul.Pozele le puteti adauga cand vreti dar sa nu se repete

sunt la 6

sunt la 6

la lv.2 inainte dupa ce il gonesti pe iei apesi pe turturi apoi iei o piatra.

a si iei batul apoi combini cu piatra si iti iese toporul apoi tai copacul

1
2 3 4 5