Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Hands of War 3

Hands of War 3

Hands of War 3 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri rpg

5
Votat de 37 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul si dai click acolo unde vrei sa se deplaseze eroul tau sau foloseste SAGETILE ori tastele A, W, S, D pentru a te deplasa si butonul stanga al mouse-ului pentru a ataca. Primesti diferite misiuni in care poti face rost de bani dar poti colecta si de la inamci obiectele lor. Cumpara obiecte pentru a le atasa eroului si indeplinesteciteste mai mult. misiunile. Personajele cu un cerc galben sunt pentru misiuni iar cele cu cerc alb pentru dialog/indicii.

Instructiuni despre Hands of War 3 din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul si dai click acolo unde vrei sa se deplaseze eroul tau sau foloseste SAGETILE ori tastele A, W, S, D pentru a te deplasa si butonul stanga al mouse-ului pentru a ataca. Primesti diferite misiuni in care poti face rost de bani dar poti colecta si de la inamci obiectele lor. Cumpara obiecte pentru a le atasa eroului si indeplineste misiunile. Personajele cu un cerc galben sunt pentru misiuni iar cele cu cerc alb pentru dialog/indicii.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Hands of War 3

foarte tare

tere jocul

1