Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - RPG Boss Battle 3

RPG Boss Battle 3

RPG Boss Battle 3 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri online strategie rpg jocuri rpg pc jocuri rpg top

5
Votat de 116 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

RPG Boss Battle 3 este un joc din categoria jocuri Strategie & RPG. Monstrul Atma va incerca sa te distruga, dar tu vei astepta ca energia LimitBreack sa ajunga la 100 si apoi ii vei da lovitura fatala.

Instructiuni despre RPG Boss Battle 3 din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul in acest joc si pentru a ataca foloseste butonul Attack, pentru a folosi abilitatile in magie foloseste butonul Magic, iar pentru a folosi lovitura fatala foloseste butonul LimitBreack dar va trebui sa ai energie 100 pentru a folosi aceasta magie. Elimina luptatorul din dreapta ta.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre RPG Boss Battle 3

lan terminat

super joc

Non interesant dacat la overlimit.

ce usor e! pai va dati mult cure si de fiecare data cand se face LB 100 dati big si asa castigati cand aveti viata dati numai atac normal sa va economisiti mana pt cure

va astept pe pagina mea

super tare!!!!!!!!!!

nu pot sal trec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

naspa

naspa

usor

1
2 3 4 5