Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Sonic RPG 3

Sonic RPG 3

Sonic RPG 3 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri sonic rpg 9 jocuri cu sonic rpg jocuri rpg strategie jocuri rpg top

5
Votat de 483 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Sonic RPG 3 este un joc din categoria jocuri Strategie & RPG. In acest episod Sonic si Shadow se lupta impotriva lui Sellkadoom, ce vor face ramane sa vedeti voi.

Instructiuni despre Sonic RPG 3 din categoria jocuri Strategie & RPG

In acest joc folosim mouse-ul. Pentru a trece peste dialoguri folosim tasta ENTER .Pentru a ataca noi in duel avem mai multe variante: vom da click pe ATTACK daca vrem sa atacam, pe MAGIC daca vrem sa dam cu magie (trebuie sa avem in posesie magia), pe SPECIAL (trebuie energie), RUN pentru a fugi.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Sonic RPG 3

final fantasy exista dar este doar un trailer iar eu cred ca Aeon va fi updatat cu android eyes si va devenii mai puternic restu vedem noi

in schimb cum zicea respect 99 ele exista.nu sa aprobat doar punerea lor online deoarece cum am auzit de la o sursa anonima si un prieten cele doua jocuri soric rpg9 si final fantasy nu au fost inca terminate astfel creatorul lor sar putea sa le abandoneze.eu stiu ca sigur au fost incepute. nu sunt sigur dak intre timp au fost puse online.eu am aflat asta in 2009.nu sunt sigur dar sper sa se puna online. iar parerea mea despre seelkadoom este ca are toate cele 7 smaralde si de asta sia dat seama shadow in sonic rpg 9.(doar parerea)

dak lucrurile se aseaza cum trebuie sar putea ca daca seelkadoom (din sonic rpg) si shadic (din nazo unleashed stage 3) sa fie unul si acelasi la putere.dar shadic nu este un caracter oficial.ramane de vazut.

ma auziti sonic rpg 9 si finaly fantasy exista avreati incredere in roberd-sle

imi plac toate jocurile sonic RPG bravo

ID MEU ESTE:thomas_smecheru

AM JUCAT 12345678

mai tare e rpg 6 de cat toate de 1000 de ori

Inainte de a ma reportati citit: Va este dor de ariciul Sonic?Dar de cel mai bun prieten al ariciului,Tails?Dar de restul personajelor(Amy,Cosmo,Chris)?Daca da intrati in fanclubul meu Sonic_x.Cititi noutatile si topicele,vizitati galeri,iar la sfarsit inscrieti-va in fanclub.Va astept.

exact iulian93,asta ar fi prea mijto ca sa fie adevarat ^^

1
2 3 4 5