Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Xenosquad

Xenosquad

Xenosquad - Jocuri Strategie & RPG

jocuri actiune 3d jocuri strategie rpg jocuri rpg 3d jocuri cu monstri jocuri 3D

5
Votat de 58 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul ca sa comanzi fiecare unitate si indeplineste fiecare misiune. Cu SAGETILE te misti pe harta. Cu CTRL + Mouse rotesti camera. Urmareste tutorialul (instructiunile) de la inceputul jocului. Dai click in meniul din dreapta pentru alte optiuni in folosirea unitatilor de lupta. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANciteste mai mult.UL.

Instructiuni despre Xenosquad din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul ca sa comanzi fiecare unitate si indeplineste fiecare misiune. Cu SAGETILE te misti pe harta. Cu CTRL + Mouse rotesti camera. Urmareste tutorialul (instructiunile) de la inceputul jocului. Dai click in meniul din dreapta pentru alte optiuni in folosirea unitatilor de lupta. Se recomanda sa fie jucat in optiunea JOACA PE TOT ECRANUL.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Xenosquad

tare da creatura aia urata dela lv2 nu pot sa o omor

cum bati creatura ai tampita de la a doua misiune

naaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssss ssssspaaaaaaaaa

e naspa

cum fac dupa nivelul ala in care il descopar pe robotul urias

naspaa

tare nota mea 10

E un joc destul de bun dar nu e extraordinar.Nota8.

nota mea e ---0000 si naspaaaaaaa

La inceput recunosc pare plictisitor.Dar de cand intelegi cum se joaca e tare!Eu l-am terminat,sper sa apara si partea a doua.Secretul este ca inainte de misiunea cu uriasi sa ii cumperi lui Magnus Grenade Launcher si poti sa dai unde vrei pana si in monstrii uriasi,din trei lovituri sunt gata.

1
2 3