Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Airborne Wars 2

Airborne Wars 2

Airborne Wars 2 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie jocuri avioane

5
Votat de 42 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Se foloseste mouse-ul in acest joc. Pentru atac selecteaza baza/fortareata/cazarma prin click stanga si tine apasat pe buton. Muta mouse-ul pe o alta baza/fortareata/cazarma/cazemata parasita/inamica si apoi elibereza butonul de la mouse cand esti pe baza/fortareata/cazarma/cazemata parasita/inamica. Ca sa ataci cu mai multe unitati de lupta trebuiciteste mai mult.e sa tii apasat si pe tasta CTRL cand trimiti trupele. Mai poti trimite trupe si pe turelele care trag in avioane sau turela de artilerie care trage in soldatii de la sol. Cand tragi cu artileria trebuie sa dai click pe bombele din patratele si apoi click in aria cu cerc rosu. Urmareste tutorialul ca sa intelegi mai bine!

Instructiuni despre Airborne Wars 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

Se foloseste mouse-ul in acest joc. Pentru atac selecteaza baza/fortareata/cazarma prin click stanga si tine apasat pe buton. Muta mouse-ul pe o alta baza/fortareata/cazarma/cazemata parasita/inamica si apoi elibereza butonul de la mouse cand esti pe baza/fortareata/cazarma/cazemata parasita/inamica. Ca sa ataci cu mai multe unitati de lupta trebuie sa tii apasat si pe tasta CTRL cand trimiti trupele. Mai poti trimite trupe si pe turelele care trag in avioane sau turela de artilerie care trage in soldatii de la sol. Cand tragi cu artileria trebuie sa dai click pe bombele din patratele si apoi click in aria cu cerc rosu. Urmareste tutorialul ca sa intelegi mai bine!

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Airborne Wars 2

bun joc

1