Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Ants Warriors

Ants Warriors

Ants Warriors - Jocuri Strategie & RPG

jocuri armata strategie jocuri age of war jocuri epic war jocuri war jocuri razboi

5
Votat de 34 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Urmareste tutorialul. Foloseste mouse-ul. Pentru atac selecteaza musuroiul/stupul cu mouse-ul si tine apasat pe butonul din stanga pana cand esti pe baza inamica apoi il eliberezi. Ca sa ataci cu mai multe baze tine apasat pe butonul de la mouse si treci prin mai multe baze si apoi te duci pe baza inamica pe care vrei s-o ataci. Dupa fiecare lupta citeste mai mult.fa upgrade la unitatile de lupta, abilitati sau atac. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Instructiuni despre Ants Warriors din categoria jocuri Strategie & RPG

Urmareste tutorialul. Foloseste mouse-ul. Pentru atac selecteaza musuroiul/stupul cu mouse-ul si tine apasat pe butonul din stanga pana cand esti pe baza inamica apoi il eliberezi. Ca sa ataci cu mai multe baze tine apasat pe butonul de la mouse si treci prin mai multe baze si apoi te duci pe baza inamica pe care vrei s-o ataci. Dupa fiecare lupta fa upgrade la unitatile de lupta, abilitati sau atac. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si sa contina link-uri iar anumite actiuni (dati click pe un link) sa va directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Ants Warriors

tare

1