Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Defense Unit

Defense Unit

Defense Unit - Jocuri Impuscaturi

jocuri war jocuri city siege jocuri arme jocuri razboi jocuri shooter

5
Votat de 17 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Impuscaturi

Foloseste mouse-ul ca sa asezi tinta si click stanga ca sa tragi. Dupa fiecare nivel poti face upgrade la arma sau poti cumpara si alte arme cu conditia sa ai resurse. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspundeciteste mai mult.rea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Instructiuni despre Defense Unit din categoria jocuri Impuscaturi

Foloseste mouse-ul ca sa asezi tinta si click stanga ca sa tragi. Dupa fiecare nivel poti face upgrade la arma sau poti cumpara si alte arme cu conditia sa ai resurse. Este posibil ca jocul sa se incarce de pe alt site si anumite actiuni din timpul jocului (dai clic pe un link) sa te directioneze pe alt site decat clopotel.ro. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neplaceri pe care le intampinati accesand link-urile din joc. Nu putem garanta ca situl respectiv este sigur.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Defense Unit