Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Frozen Islands

Frozen Islands

Frozen Islands - Jocuri Strategie & RPG

jocuri age of war jocuri epic war jocuri war jocuri razboi jocuri noi clopotel

5
Votat de 20 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul in acest joc. Selecteaza cu mouse-ul soldatii pe care doresti sa ii trimiti lupta si apoi dai click pe iconita cu cele doua topoare. Colecteaza bani din batalii si apoi cumpara upgrade pentru armata dand click pe iconita cu corabie. In timpul bataliei poti folosi abiliatiile fiecarui tip de soldat, trebuie doar sa dai click pe icciteste mai mult.onita soldatului cand aceasta este activa. De exemplu daca dai click pe iconita cu sabie vikingii spadasini vor executa un atac fara riposta din parte inamicului. Unitatile care sunt de suport si nu se vad in lupta sunt arcasii, catapultele si cei care arunca cu explozibil, dar ca sa ii activezi trebuie sa dai click pe iconita cand este activa. Cucereste insulele ca sa deblochezi unitati si sa colectezi resurse.

Instructiuni despre Frozen Islands din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul in acest joc. Selecteaza cu mouse-ul soldatii pe care doresti sa ii trimiti lupta si apoi dai click pe iconita cu cele doua topoare. Colecteaza bani din batalii si apoi cumpara upgrade pentru armata dand click pe iconita cu corabie. In timpul bataliei poti folosi abiliatiile fiecarui tip de soldat, trebuie doar sa dai click pe iconita soldatului cand aceasta este activa. De exemplu daca dai click pe iconita cu sabie vikingii spadasini vor executa un atac fara riposta din parte inamicului. Unitatile care sunt de suport si nu se vad in lupta sunt arcasii, catapultele si cei care arunca cu explozibil, dar ca sa ii activezi trebuie sa dai click pe iconita cand este activa. Cucereste insulele ca sa deblochezi unitati si sa colectezi resurse.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Frozen Islands