Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Jelly Go

Jelly Go

Jelly Go - Jocuri Strategie & RPG

jocuri strategie jocuri epic war jocuri war jocuri 2014 jocuri razboi

5
Votat de 10 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Urmareste tutorialul. Foloseste mouse-ul. Pentru atac selecteaza jeleul albastru cu mouse-ul si tine apasat pe butonul din stanga pana cand esti pe jeleul inamic apoi il eliberezi. Ca sa ataci cu mai multe jeleuri tine apasat SPACE iar ca sa trimiti toate jeleurile dai dublu click pe jeleul inamic dupa ce ai selectat jeleul/urile tale. Dupa fiecareciteste mai mult. lupta fa upgrade la jeleu. In timpul luptei ii poti face upgrade jeleului cu conditia sa ai multe jeleuri.

Instructiuni despre Jelly Go din categoria jocuri Strategie & RPG

Urmareste tutorialul. Foloseste mouse-ul. Pentru atac selecteaza jeleul albastru cu mouse-ul si tine apasat pe butonul din stanga pana cand esti pe jeleul inamic apoi il eliberezi. Ca sa ataci cu mai multe jeleuri tine apasat SPACE iar ca sa trimiti toate jeleurile dai dublu click pe jeleul inamic dupa ce ai selectat jeleul/urile tale. Dupa fiecare lupta fa upgrade la jeleu. In timpul luptei ii poti face upgrade jeleului cu conditia sa ai multe jeleuri.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Jelly Go