Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult...

Jocuri Clopotel - Royal Offense 2

Royal Offense 2

Royal Offense 2 - Jocuri Strategie & RPG

jocuri age of war jocuri warcraft jocuri epic war jocuri war jocuri feudalism

5
Votat de 11 persoane

Despre jocul din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul in acest joc. Selecteaza soldatii pentru a fi trimisi in lupta. Poti sa muti unde vrei tu soldatul sau colectorul de bani selectandu-l cu mouse-ul si tinand apasat pe butonul din stanga. Harta o poti vedea miscand mouse-ul. Dupa fiecare batalie cu banii castigati poti sa faci upgrade sau sa deblochezi unitati de lupta. Ai pe parcciteste mai mult.ursul jocului iconite cu care vei face armata sau cu care vei aduce suport armatei prin magie. Dai click pe iconita, tii apasat pe butonul de mouse si asezi mouse-ul in zona unde vrei sa dai magia. Te ajuta si un tutorial pe parcursul jocului.

Instructiuni despre Royal Offense 2 din categoria jocuri Strategie & RPG

Foloseste mouse-ul in acest joc. Selecteaza soldatii pentru a fi trimisi in lupta. Poti sa muti unde vrei tu soldatul sau colectorul de bani selectandu-l cu mouse-ul si tinand apasat pe butonul din stanga. Harta o poti vedea miscand mouse-ul. Dupa fiecare batalie cu banii castigati poti sa faci upgrade sau sa deblochezi unitati de lupta. Ai pe parcursul jocului iconite cu care vei face armata sau cu care vei aduce suport armatei prin magie. Dai click pe iconita, tii apasat pe butonul de mouse si asezi mouse-ul in zona unde vrei sa dai magia. Te ajuta si un tutorial pe parcursul jocului.

Jocuri asemanatoare

Opinii despre Royal Offense 2